Ceremonie

CEREMONIE

Muziek voor de ceremonie


Belangrijke momenten die indruk maken en die je altijd bij je zult dragen. Daar kan live muziek een waardevolle toevoeging zijn.


Een ceremonie zie ik als stilstaan bij het leven. Het is voor mij als gitarist een voorrecht om op deze gelegenheden te mogen spelen en heel mijn hart in dat moment en in de muziek te leggen. Live muziek op de gitaar spreekt en maakt het verschil. Ik ervaar het als iets bijzonders dit uit te mogen dragen.


Voor meer      informatie kunt u contact opnemen.  Zo maken  we nader kennis met elkaar en kunnen we uw wensen bespreken."Tot mijn mooiste herinneringen aan Miep behoren de momenten dat ik haar zag genieten van de huiskameroptredens van Martien. Op háár verzoek speelde Martien tijdens de uitvaartdienst iets van Satie en ook een eigen compositie. Dit maakte van de plechtigheid een onvergetelijke gebeurtenis. Bedankt Martien!"

~ Harold van der Spree

"Martien speelde een eigen compositie op onze huwelijksceremonie, die in combinatie met zijn spel hier en daar wat waterlanders boven bracht. Een gouden omlijsting van een op zich al unieke ceremonie.

Martien legt zoveel gevoel in zijn spel dat hij iedereen om hem heen mee voert naar hogere sferen. Nogmaals onwijs bedankt Martien! Om nooit te vergeten."

~ Celia Geraedts

Owner Blue Print Amsterdam - graphic & textile design studioCopyright (c)  All Right Reserved | Website by Rade Visual Art & Design

Credits fotografen:

Jaap Kroon