BIO

BIOGRAFIE

Life In My Living


Als muzikant – ik ben gitarist en componist – wil ik een verhaal vertellen en mensen raken met mijn spel. Een verhaal, in muziek, dat past bij de sfeer: een opening, een ceremonie, een huiskamerconcert, een festival, on stage...


Mijn sologitaar debuut Life In My Living is een ode aan het impressionisme, met naast eigen werk ook Gymnopedie en Danses de Travers van Erik Satie.

"De invloed van Satie`s tijdgenoten, Cloude Debussy en Maurice Ravel zijn eveneens terug te horen. Life In My Living is filmisch, dromerig en een instrumentaal werk waarin de verliefde artiest spreekt."

John van der Veer- Music Maker, HVT

Ik bewandel liefst geen platgetreden paden. Mijn voorkeur gaat uit naar meer gewaagde kleurencombinaties en een uitgesproken sfeer binnen verschillende genres. Dat hoor je terug in mijn solowerk – op het podium en op plaat – en mijn samenwerkingen met bekende en minder bekende namen uit de muziekwereld.


Ik speelde in de rockbands Ruby Q en Danika, werkte samen met jazzmuzikanten als Leon Klaasse en Frans van der Hoeven, en deed een theatertournee met leden van Suzies Haarlok. Met John van der Veer vormde ik een modern klassiek gitaarduo.


Momenteel werk ik aan de opvolger van mijn debuutalbum, maak ik muziek voor films en documentaires en speel ik bij de Haarlemse rockformatie Krater.


In 2006 studeerde ik af als docent gitaar aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.Copyright (c)  All Right Reserved | Website by Rade Visual Art & Design

Credits fotografen:

Elspeth de Jong (boven), Freek van den Bos (beneden).